Loading…
(0)

City Cooperation projekt 2008-ban indult útjára egy kelet-stájer együttműködés alapján. A City Cooperation projekt 8 osztrák, 9 szlovén és 7 magyar város kezdeményezése. (Az osztrák városok Bad Radkersburg, Fehring, Feldbach, Friedberg, Fürstenfeld, Gleisdorf, Hartberg, Weiz. A szlovén városok Murska Sobota, Gornja Radgona, Ptuj, Lendava, Ljutomer, Radenci, Lenart, Ormož, Beltinci. A magyar városok Letenye, Lenti, Zalalövő, Őriszentpéter, Szentgotthárd, Körmend, Vasvár.) Bővebb információ a projektről és a megvalósított tevékenységekről: https://www.24cities.eu/hu/ 

A City Cooperation 2 projektben Lenti Város Önkormányzata a „8 osztrák város ajándékutalvány” rendszerét megvizsgálva az online kedvezménykártya pilot tevékenységének keretében a magyar együttműködő városok, kiemelten Lenti számára kialakította a Lenticard vásárlói kártyát.

A Lenticard kártyarendszer célja, hogy a City Cooperation 2 projekttérség magyaroldali kínálatát jelen esetben Lenti és környékének, minél szélesebb spektrumban tudja a helyi lakosok számára felkínálni és kedvezményesen elérhetővé tenni.

A Lenti kártya a honlapon keresztül Kártya webshop menüponton keresztül igényelhető. Az igénylést követően a kártya már használható. A kártyát elfogadó vállalkozások, üzletek az elfogadóhelyek menüpont alatt találhatóak.